پاک گذر گاورس کاوان

پاک گذر

پاک گذر سیستمی کارآمد برای استفاده در درمانگاه های پزشکی، آزمایشگاه ها، مزارع تولید مواد غذایی، ورزشگاه‌ ها، مزارع بهره گیرنده از فناوری های بالا، درمانگاه های دامپزشکی و مکان هایی که نیازمند بهداشت کف هستند می باشد.

طراحی منحصر به فرد رویه ی این محصول باعث شده که با عبور از روی پاک گذر مواد ضد عفونی کننده به سرعت به زیر کفش اسپری شده و به طور کامل همه جای آن را ضد عفونی می نماید. که این فرآیند پراکنش اجرام از طریق کفش را به شدت کاهش می دهد.

810000 تومان1550000 تومان

مشخصات محصول

پاک گذر

کف کفش های ما چه الودگی هایی با خود به همراه دارد؟

به طور کلی عوامل بیماری زا از سه راه هوا، آب و تماس سطحی انتقال پیدا می کنند. راه ورود عوامل بیماری زا به خانه، محل‌کار یا قسمت های مختلف بیمارستان، میکروب هایی است که با لباس، کفش و یا از طریق بیماران عفونی منتقل می شوند و بر اساس نوع ارگانیسم تا روز ها و ماه ها بیماری زا باقی می مانند.

زمین منبع اولیه ی گرد و غبار و اسپورهای قارچی هوازاد و باکتری های روی آن است که به آسانی با هر نوع فعالیتی در هوا معلق می‌شوند. در نزدیکی زمین غلظت ارگانیسم های بیماری زای هوازاد بالاتر است.

کف کفش ها میلیون ها میکروارگانیسم را با خود حمل می َکند که می تواند 90 تا 99% از آلودگی را انتقال دهد. شیارهای ته کفش‌، محل مناسبی برای جمع شدن آلودگی ‌هایی است که گاهی جدا کردن ‌شان از ته کفش کار بسیار سختی است و ما از محل کار، خیابان، فروشگاه، ورزشگاه‌، توالت ‌های عمومی و هر مکانی که در طول روز به آن جا پا گذاشته ‌ایم، با خودمان انتقال می دهیم. میکروارگانیسم هایی که به زمین انتقال پیدا می‌کنند می‌توانند دوباره در هوا معلق شده و با نشستن بر روی زخم ها، وسایل و یا ازطریق تنفس سبب عفونت شوند.

در مطالعه ای که برروی کفش های کاملا نو انجام شده است نشان داده شده که در طی تنها دو هفته بعد از استفاده ۴۴۰۰۰۰ واحد باکتری روی آن یافت می شوند که ۲۷٪ از آنها انواع کشنده باکتری “ای کلای[1]” هستند. نتایج یک مطالعه جدید نشان می ‌دهد کف کفش ‌ها، به طور متوسط، 66 میلیون میکروب دارد. در این مطالعه، دانشمندان دانشگاه آریزونا، 9 گونه ی مختلف باکتری از جمله “ای کولای”، “کلبسیلا پنومونیه[2] ” و “سراشیا[3] “را در کف کفش افراد شناسایی کردند که باعث بیماری‌ های گوارشی، عفونت چشم و عفونت‌ های ریوی می‌‌شوند.  آمار ۹۶ درصدی وجود باکتری‌های “کلی فرم[4] “و “ای کولای” در بخش خارجی کفش ها نشانگر تماس مکرر آنها با مواد دفعی است که احتمالا از کف توالت های عمومی یا تماس با مدفوع حیوانات در محیط بیرون سرچشمه می گیرند.

نتایج این مطالعه نشان می‌‌دهد باکتری‌ هایی که به کف کفش می‌ چسبند، بیش از هر سطح دیگری به حیات خودشان ادامه می ‌دهند؛ زیرا وقتی راه می ‌رویم دایما مواد جدیدی به کف کفش‌ مان می ‌چسبند که باکتری‌ ها می ‌توانند از آن ها به عنوان منبع تغذیه استفاده و رشد کنند.

مطالعه‌ی انجام شده در دانشگاه هوستون نشان داده ۳۹٪ از کفش ها، آلوده به باکتری “کلستریدیوم[5]” هستند. “کلستریدیوم” تنها نوک قله یخ را نشان می دهد و یک خطر بهداشت عمومی است چرا که پاره ای از این باکتری ها مقاوم به آنتی بیوتیک ها هستند و می‌توانند مشکلاتی مانند اسهال های شدید که ممکن است به التهاب کولون و مشکلات بهداشتی بیشتر نیز ختم گردند را ایجاد کنند و در صورتی که باکتری مورد نظر به ترکیبات آنتی بیوتیکی مقاوم باشد این مشکلات شدیدتر می‌شوند.

باکتری های گوناگونی می‌توانند از طریق کفش وارد خانه شوند. محققان با بررسی سطوح کاشی و سرامیک کف منازل متوجه شده ‌اند که در بیش از 90 درصد موارد، باکتری‌ ها و میکروب‌ های کف کفش به سرامیک ‌های کف‌ پوش منازل می ‌چسبند و این در حالی است که تعداد میکروب ‌ها در پرزهای قالی و موکت از این هم بیشتر است.

محققان بر این باور هستند که کف کفش‌ های ما از کاسه توالت هم کثیف ‌تر است؛ چون در کف کاسه توالت حدود 1000 میکروب زندگی می ‌کنند ولی عدد و رقم میکروب ‌ها در کف کفش‌ ها به میلیون‌ ها می‌ رسد. برای مثال کف بسیاری از استراحتگاه های عمومی حاوی حدود ۲ میلیون باکتری به ازای هر اینچ مربع هستند ( کافی است بدانید که کف توالت تنها ۵۰ باکتری به ازای هر اینچ مربع دارد).

اما میکروب ها تنها عامل مشکل آفرین روی کفش ها محسوب نمی شوند. سموم نیز مساله بزرگی هستند. آفت کش ها و علف کش ها به راحتی می توانند از طریق کفش های ما به داخل خانه نفوذ کنند. زمانی که روی چمن ها راه می روید یا از نزدیک آنها عبور می کنید، بقایای این مواد شیمیایی جذب کفش های شما می شوند. این مواد شیمیایی مضر می توانند موجب اختلال در عملکرد غدد درون ریز بدن شوند و تعادل هورمون ها را از بین ببرند.

نوزادان و کودکان نوپا اولین کسانی هستند که می ‌توانند میزان زیادی از این آلودگی ‌ها را دریافت کنند زیرا دایما در حال و چهار دست و پا یا سینه خیز رفتن روی زمین هستند و هر شی ‌ای که سر راه‌ شان باشد را به دهان فرو می ‌برند. اشیایی که ممکن است با وارد شدن کفش آلوده ی شما به خانه، آلوده شده و آن ها را بیمار کند. در صورتی که بچه های کوچکی دارید که روی زمین چهاردست و پا راه می روند (حتی بچه های ۲ تا ۴ ساله) باید بدانید که یا نباید کفش های بیرون را در منزل استفاده کنید یا باید آنها را ضد عفونی کنید.

بعد از نوزادان و کودکان نوپا، سالمند‌ان و مبتلایان به آلرژی یا آسم، زنان باردار، بیماران با سیستم ایمنی ضعیف (مانند بیماران مبتلا به انواع سرطان یا ایدز) در معرض بیشترین خطر آلودگی ناشی از کفش ‌ها هستند.

بیمارستان ها و مراکز بهداشتی

کفش ها قابلیت انتقال عوامل پاتوژن و بیماری زا را به بیمارستان ها و برعکس دارند. در بیمارستان میکروارگانیسم ها می‌توانند از طریق تماس کفش، به نقاط دیگر از جمله ICU، دیالیز، مراقبت از زخم و پیوند مغز استخوان انتقال یابند.  شست و شوی زمین در بیمارستان ها با مواد فنولیک می تواند 90% تا 99.9% از آلودگی ها را از بین ببرد ولی یک مطالعه نشان میدهد که تعداد باکتری ها بعد از چند ساعت، بیشتر یا مساوی قبل از شست وشوی زمین خواهدشد.  به طور کلی منابع الودگی در کف و سطح زمین بسیار زیاد بوده و نیازمند بهداشت حرفه ای و کاملا استاندارد است. با این وجود برخی از این آلودگی ها بوسیله زمین شوی  از بین نمی‌روند و ممکن است آسیب های جبران ناپذیری را برای انسان ها بوجود بیاورند. یکی از اصلی ترین انها آلاینده هایی هستند که با پاشنه و کف کفش ها به محیط های سربسته و یا باز وارد می شوند. در تغییرات فصلی که میزان غلظت منو اکسید کربن و دی اکسید نیتروژن موجود در هوا بیشتر می شود این مسئله بسیار قابل مشاهده خواهد بود. که باید تدابیر ارزنده ای را برای رفع این مشکل در نظر بگیریم.

آیا قصد دارید روی این سطوح پیاده‌روی کرده و سپس مواد مضر را به خانه خود، جایی که کودکان و حیونات خانگی می توانند در تماس مستقیم با آنها قرار بگیرند، وارد کنید؟

چرا پاک گذر

پاک گذر سیستمی کارآمد برای استفاده در درمانگاه های پزشکی، آزمایشگاه ها، مزارع تولید مواد غذایی، ورزشگاه‌ ها، مزارع بهره گیرنده از فناوری های بالا، درمانگاه های دامپزشکی و مکان هایی که نیازمند بهداشت کف هستند می باشد.

طراحی منحصر به فرد رویه ی این محصول باعث شده که با عبور از روی پاک گذر مواد ضد عفونی کننده به سرعت به زیر کفش اسپری شده و به طور کامل همه جای آن را ضد عفونی می نماید. که این فرآیند پراکنش اجرام از طریق کفش را به شدت کاهش می دهد.

وقتی که دو گام روی پاک گذر برداشته شود ماده ضد عفونی به زیر کفش ها اسپری شده و اجرام را از بین برده یا کاهش می دهد. با خروج از روی پاک گذر معمولا زمان کافی برای اثر گذاری کامل ماده ضد عفونی بوجود آمده و توزیع باکتری ها و ویروس ها به حداقل می رسد.

محل هایی از بیمارستان ها که استفاده از پاک گذر در آنها به شکل ویژه توصیه می گردد عبارتند از ورودی بخش های جراحی، ورودی اتاق های تعویض لباس، ورودی بخش دیالیز، اتاق های تحقیقاتی، اورژانس و هرجای دیگری که امکان توزیع آلودگی از راه کفش وجود دارد .

بهترین ترکیب ضدعفونی کننده برای استفاده در این محصول ترکیبات آمونیوم چهارتایی می باشد. همچنین مواد استفاده شده باید قابلیت کشتن باکتری ها در کمتر از یک دقیقه را داشته باشد.

خصوصیات ترکیبات آمونیوم چهارتایی:

ترکیبات آمونیوم چهارتایی که عموما به نام کوآت ها شناخته می‌شوند، قادر به از بین بردن طیف وسیعی از میکروب ها می‌باشند. اثرگذاری این ترکیبات، به ویژه بر روی باکتری های گرم مثبت بسیار قابل توجه است. این اثربخشی، حتی در غلظت های پایین از این مواد ضدعفونی کننده نیز قابل رؤیت می‌باشد.

کوآت، مولکولی دارای نیتروژن بوده که به چهار گروه آلی (ارگانیک)، متصل شده است. کوات ها می توانند مواد مغذی را دور از دسترس میکروارگانیسم ها نگاه داشته و همچنین، از نشر ضایعات میکروب ها به بیرون، جلوگیری می‌کند.

این ترکیبات فاقد بو و شفاف بوده و عمدتا برای پوست محرک نمی‌باشند. همچنین در آب به راحتی حل و در حضور سورفاکتانت ها ( صابون ها) غیر فعال می‌شوند. نکته‌ی جالب توجه در خصوص این دسته از ضدعفونی کننده ها آن است که استفاده از آن ها بر روی سطوح، می‌تواند تا مدت معینی از رشد میکروارگانیسم ها جلوگیری کند.

کوآت ها مطابق با نوع مصرفی که دارند، با فرمولاسیون های مختلف تهیه می‌شوند. استفاده ی صحیح از این مواد، در کارخانه های فرآوری مواد غذایی، مدارس، مراکز خدمات بهداشتی و منازل، می‌تواند با کاهش عفونت ها، سطح سلامت را به میزان قابل توجهی افزایش دهد.

 

  • برای مشاهده کامل ویدیوها روی تصاویر زیر کلیک کنید

IMG 7835         photo 2022 04 14 19 32 43           IMG 7839

photo 2022 04 14 19 32 40         IMG 7837           photo 2022 04 14 19 32 41

photo 2022 04 22 21 49 41         photo 2022 04 24 22 02 45           photo 2022 05 08 08 37 07

photo 2022 05 17 20 57 55

[1] Escherichia coli (E coli)

[2] Klebsiella pneumoniae

[3] Serratia

[4] Coliform

[5] Clostridium